Despre noi

Infiintata in 1993, S.C. OPREAN S.R.L este una dintre cele mai cunoscute companii de transport international, operand practic pe orice relatie europeana.
Incadrarea intr-un standard inalt, al calitatii serviciilor prestate, flexibilitatea in a satisface exigentele clientilor, adaptibilitatea continua la schimbarile de piata, si nu in ultimul rind,dezvoltarea unei flote modernel, a facut ca S.C. OPREAN S.R.L, sa se impuna, ca un nume pe plan european.
Specializata in transportul de confectii pe umerase, S.C. OPREAN S.R.L si-a diversificat aria serviciilor proportional cu cresterea flotei, putand transporta atat marfuri generale, cat si marfuri la temperatura controlata in toate colturile Europei: Marea Britanie, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, etc.
Paleta clientilor s-a intregit in ultimii ani cu firme de prestigiu, cum ar fi Hugo Boss, Benetton, H&M.

Ca operator intern si international, S.C. OPREAN S.R.L va poate oferi:
– transporturi dedicate/complete, transporturi in sistem grupaj.
– transporturi pe baza de contract sau comanda: lunar sau anual.
– transport de livrare interna.
– depozitare.
Parcul auto al S.C. OPREAN S.R.L cuprinde peste 100 de camioane, de mic si mare tonaj cu semiremorca dreapta, jumbo, mega-trailere si semiremorci la temperatura controlata sau megaprelate
Dezvoltarea logisticii a fost un obiectiv important al ultimilor ani, in acest moment, platforma logistica Sebes, asigurind un trafic lunar de marfa, de peste 800 de tone, in colaborare cu firme prestigioase cum ar fi: BOSCH, EINHELL, Barth&Co.

Oprean inseamna calitate, calitatea inseamna satisfactie.