Istorie

Infiintata in 1993, S.C OPREAN SRL este una dintre cele mai cunoscute companii de transport intern si international din Romania, operand practic pe orice relatie europeana, inclusiv riveran Marii Negre.
Activitatea a inceput sa se contureze  in anul 1994, cand au fost achizitionate doua autocamioane  folosite pentru transport marfa, primele curse desfasurandu-se intre Sebes si Chisinau. Din anul 1995 au inceput sa fie efectuate curse pe relatia Europa Occidentala (Germania, Belgia, Franta), iar din anul 1997 societatea s-a profilat in exclusivitate pe transportul confectiilor, achizitionand mijloace de transport specializate.

Asa s-a scris istoria:
Urmarind permanent incadrarea intr-un standard inalt al calitatii serviciilor prestate, avand flexibilitate la a satisface exigentele clientilor si la schimbarile continue de pe piata, si-a dezvoltat in mod permanent flota, impunandu-se ca un nume pe plan european.

 

Anul 2000 a fost un an foarte important pentru societate, detinand deja 7 autoutilitare de 7.5 tone din care 1 marca Iveco, 1 marca Renault, 2 Mercedes 817 si 3 Mercedes 814, in februarie s-a semnat primul contract de leasing financiar cu firma MOLESSEY HOLDINGS LTD din Cipru pentru 2 autoutilitare de mic tonaj marca Iveco si s-au angajat credite bancare finantate de B.C.R.. pentru investitii.
In anul 2001 s-au achizitionat inca 6 autocamioane de mare tonaj.
In 2002 parcul auto s-a marit cu inca 6 autocamioane de mare tonaj marca MAN si 3 autoutilitare de mic tonaj .
In anul 2003 si 2004 datorita numarului mare de solicitari de transport si contractelor incheiate, parcul fiind mic si nemaifacand fata solicitarilor s-au mai achizitionat inca 11 autocamioane MERCEDES ACTROS, 11 autocamioane  MAN toate de 22 tone si 7 autoutilitare marca MAN si 4 autoutilitare IVECO.
In anul 2005 au fost achizitionate 10 autocamioane de mare tonaj marca MAN, 10 semiremorci Krone frigotehnice si 4 autoutilitare marca MAN, parcul auto ajungand astfel la 45 autoutilitare de mare tonaj si 22 autoutilitare de mic tonaj .
Incepand din anul 2005 a devenit o traditie in a  se achizitiona cel putin 5-10 autocamioane de 20 tone in fiecare an.
Inceputul anului 2007 a debutat cu deschiderea unui depozit de marfa , devenind transportatorul agreat de firma BOSCH pentru zona de nord vest a tarii.
Incepand cu 2009, S.C. Oprean externalizeaza lucrarile de intretinere si reparatii a flotei, semnand un contract cu Casa Auto Sebes, reprezentanta Mercedes-Benz.
Ne-am orientat pe tot parcursul activitatii noastre inspre atingerea celor mai inalte standarde ale calitatii serviciilor, am abordat flexibil necesitatile si exigentele clientilor, evolutia pietei de profil si am atins ca finalitate un nume de prestigiu pe plan european.