Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. OPREAN S.R.L.  cu sediul in Str. DEPOZITELOR, Nr. 2 – SEBES, judetul ALBA prin intermediul website-ului www.oprean.ro si mai exact prin formularele de contact de pe aceasta platforma solicita informatii cu carcater personal.

1. Introducere

Având în vedere intrarea în vigoare la data de 25 mai 2018 a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de arogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (denumit în continuare „Regulamentul”) precum și având în vedere legislația internă, Legea nr. 190/2018 (denumită în continuare “Legea”), SC OPREAN SRL pune la dispoziția Dvs. prezenta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal colectate pe acest website.

Respectăm toate prevederile legislației de protecție a datelor în vigoare. Securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, ca principiu fundamental, informațiile Dvs. nu sunt niciodată vândute și nici închiriate către terțe persoane.

În cadrul prezentei declarații privind protecția datelor vrem să vă informăm despre gestionarea datelor dumneavoastră, pe cuprinsul acestui site.

2. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt acele date ce pot fi asociate unei persoane. Conform Regulamentului sunt considerate date cu caracter personal, spre exemplu, date precum numele, adresa, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

3. Cum vă utilizăm datele dumneavoastră. Scopul prelucrării

Utilizăm datele dumneavoastră numai în conformitate cu prevederile legale aplicabile și cu prezentele indicații privind protecția datelor, pentru a putea intra in contact cu dumneavoastra dar numai dupa solicitarea de concat facuta de Dvs.

4. Datele colectate pe site

Datele cu caracter personal pe care le operam prin intermediul wesiteului nostru sunt : Nume, prenume, email, telefon si fisiere de tip doc pe care dvs. ni le puneti la dispozitie. Aceste fisiere de timp document (ex. CV de angajare) nu sunt campuri obligatorii. Toate aceste informatii nu se stocheaza pe serverul  websiteului ci sunt trimise automat prin email catre adresa de contact a companiei care este administrata de persoanele responsabile cu acest aspect de interactiune cu utilizatorii websiteului sau cu clientii.

Pe site-ul nostru de web utilizăm așa-numite cookies. Cookies sunt fișiere de text care ne permit să configurăm vizita dumneavoastră pe site-ul nostru de web. Acestea includ de ex. presetări pentru redarea site-ului nostru de web. Aceste cookies sunt temporar memorate pe computerul dumneavoastră și transmise către servere. Puteți vizualiza și șterge cookies memorate pe computerul dumneavoastră și să controlați gestionarea cookies la nivel general prin intermediul setărilor browser-ului dumneavoastră de internet. Puteți obține informații mai detaliate în acest sens de la producător sau în cadrul funcției de ajutor a browser-ului dumneavoastră de internet. Vă rugăm să aveți în vedere că funcționalitățile acestui site pot fi indisponibile sau cu disponibilitate limitată dacă nu permiteți cookies.

 

5. Exprimarea acordului, drepturile persoanei vizate

Aveti posibilitatea ca in orice moment sa solicitati catre SC OPREAN SRL sa va puna la dispozitie ce informatii cu caracter perosnal opereaza in numele dumneavoastra si sa solicitati editarea sau stergerea lor. Aceste solicitari se vor face pe adresa de email: oprean@oprean.ro.

6. Modificarea prezentelor informații privind protecția datelor

Vrând să respectăm întocmai legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal precum și să nu aducem atingere drepturilor Dvs. recunoscute de lege, pot deveni necesare actualizări ale prezentelor informații privind protecția datelor. De aceea vă recomandăm să vă informați periodic despre modificările din cadrul prezentei secțiuni a site-ului.

Status actualizare martie 2019